Om SONNE

SONNE A/S blev etableret i 2008 og er i dag et konsulenthus, der fortsat er i vækst, takket være dets høje faglige kompetencer.

Vores organisation er flad, simpelt struktureret, og vores arbejdsgang er fleksibel.

SONNE er specialister, når det kommer til at matche vores konsulenter og deres kompetencer med en given opgave. Vi sammensætter hold på tværs af afdelinger, således de bedst muligt kan løse kundens udfordringer. Vi har medarbejdere med omfattende viden inden for:

  • Vedvarende Energi
  • Olie og Gas
  • Pharma / Medico
  • Fødevarer
  • Proces & Automatisering

Hos SONNE vægter vi højt, at der udføres solidt arbejde, der følger kundes forskrifter, leveret til tiden. På baggrund af etablerede arbejdsmetoder skaber og udvikler vi innovative løsninger, der konstant holder for øje at sikre den bedst mulige løsning.

Vores arbejdskraft er skalerbar – administrationen af menneskelige, kompetencebaserede ressourcer er en central del af vores virksomhed – og afhængigt af projektstørrelse eller stadie, kan vi stille så mange eller så få konsulenter til rådighed, der påkræves. Arbejdet kan enten udføres fra et af SONNEs egne kontorer eller ude hos kunden, alt efter hvad der måtte ønskes.

SONNE A/S består af 4 afdelinger.

Hver afdeling har sin egen specifikke kommercielle strategi og tilgang til dets respektive marked, og hver afdeling udgør også sin egen virksomhedsenhed.

Sammen udgør afdelingerne en balanceret portefølje, der sikrer stabil vækst i hele virksomheden.

SONNE A/S deler ydermere HR, finans og administration med alle afdelingerne.

SONNE A/S

SONNE Engineering ApS

SONNE Automation ApS

SONNE Quality and Compliance ApS

SONNE Project Management ApS