Med på holdet

Det går rigtig stærkt hos SONNE for tiden, og vi er derfor på konstant jagt efter personer med den perfekte faglige profil. Vi søger primært personer med den rette indstilling til at få tingene gjort, og som har lyst til at være en del af en virksomhed i kraftig udvikling.

Fastansættelse eller kontraktansat

Hos SONNE kan du komme til at arbejde både selvstændigt og i større grupper – fra et af vores kontorer eller direkte ude hos kunden. Du vil opleve et stærkt sammenhold blandt dine kolleger, og tanken om at løfte i flok vægtes højt.
I vores Automations-afdeling i Thisted vil du indgå i et team af højt kvalificerede teknikere og ingeniører med mange års erfaring som maskinbyggere.

Tilknyttet konsulent

En del af vores medarbejderstab udgøres af freelancere med en specifik, faglig kompetence.

Driver du egen virksomhed, og har du lyst til at være en del af noget større, så har du muligheden for at kombinere disse to.

Vil du høre mere om muligheden for et samarbejde, så kontakt:
Henrik Bønnelykke, HR Partner, på +45 51 72 77 04 / hhb@sonne.com eller Jesper Rasmussen, Chief Operations Officer, på +45 29 40 11 04 / jr@sonne.com.

Ledige stillinger

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem.

Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Klik på den stilling, du ønsker at søge. Ser du ikke et stillingsopslag, der passer din profil, men tænker stadig, at du har netop de kompetencer, SONNE står og mangler, så vælg ”Uopfordret ansøgning”.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.