Engineering

Engineering-and-Equipment02_web-1024×634

SONNE har stærke kompetencer inden for Mechanical Engineering

SONNEs ingeniørteams leverer altid grundige, effektive løsninger. Vores konsulenter er i stand til at løse en lang række komplicerede opgaver og sikre, at et projekt forløber planmæssigt, da de alle bliver nøje udvalgt til at udføre opgaven. Vi lægger vægt på erfaringen inden for projektets arbejdsområde.

Vi har medarbejdere i vores ingeniørafdeling, der har kompetencerne til at bidrage til alle udviklingsprocessens faser. Helt fra de første skitser til FAT og SAT.

Vores konsulenter har naturligvis også stærke kompetencer inden for brugen af alle alment brugte CAD-programmer.

Løsninger inden for Electrical Engineering

Udvikling inden for Electrical og Electronic Engineering af hardware og software, såvel som PCB-design. Vi kan også udføre arbejde med protokoller og frameworks, samt fremstillingsdesign.

Disse løsninger kan også inkludere:

  • Strømstyring
  • Udvikling af platform og infrastruktur
  • Multi-PCB design
  • Dokumenteret gennemgang af PCB design

Fokusområder

Analyse
Analyse af en lang række produkter og strukturer inden for mekanisk design inklusiv spændings- og deformationsanalyse, udmattelses- og stabilitetsanalyse samt CFD-analyse.

Udvikling og 3D-modellering
Dette kan inkludere mere avanceret modellering, f.eks. surface modellering og scripting til fuldt parametrisk design af store samlinger, og ydermere designudvikling både digitalt og fysisk.

Dokumentation
Fra risikoanalyse og avanceret tolerancesætning til arbejdsinstruktioner, storyboards og instruktionsmanualer, inklusive funktionel dokumentation for HW og SW.

Kontakt
henrik-mathiesen

Afdelingen ledes af Henrik Mathiesen, der har en baggrund som projektleder i både industri og rådgivning.

Henrik Mathiesen

Head of Engineering


+45 29 11 84 04

hm@sonne.com